Czy w Panelu startupu muszę edytować swoje dane?

Zmodyfikowano dnia pt, 21 Sie o 4:51 PO POŁUDNIU

Nie, nie musisz edytować danych w Panelu startupu.

Jeśli po zalogowaniu do systemu widzisz komunikat o konieczności edycji niektórych pól, prosimy zignoruj go. Jest to błąd systemowy.

Przy próbie edycji może okazać się, że pola są nieaktywne, czyli wyszarzone, i nie da się ich zmienić.

Nie wymagamy od Ciebie edycji tych danych. Komunikat nie wpływa na możliwość korzystania z panelu ani na dalszą obsługę Twojego projektu.

Co zrobić?

Nie podejmuj żadnych działań w tym zakresie. Możesz spokojnie przejść do kolejnych zakładek i korzystać z panelu zgodnie z potrzebami.

Czy ten artykuł był pomocny?

To wspaniale!

Dziękujemy za opinię

Przepraszamy, że nie udało nam się pomóc!

Dziękujemy za opinię

Daj nam znać, jak możemy ulepszyć ten artykuł!

Wybierz co najmniej jeden powód
Wymagana weryfikacja captcha.

Wysłano opinię

Doceniamy Twój wysiłek i postaramy się naprawić artykuł